Ha a felsorolt problémák közül valamelyiket tapasztalja, vagy csak véget szeretne GYORSAN vetni a meleg miatti álmatlan éjszakáknak kérje egyedi árajánlatunkat

24 órán belül helyszíni kiszállás, tisztítás, karbantartás

1 héten belül klímatelepítés


KLÍMA EXPRESSZ – Amikor a segítség nem várhat!
Nincs elég hűtőközeg a működéshez?
A készülék használata során előfordulhat, hogy a klímában találhattó hűtőközeg mennyisége csökken. Ennek oka az alkatrészek, műanyag részek, tömítések elhasználódása, illetve az ezeken keletkezett mikrosérülések, melynek hatására bizonyos mennyiségű hűtőközeg párologhat el.

Ha a beltéri egységen bármilyen formában megjelenik a figyelmeztetés, amely azt jelzi, hogy nincs elég hűtőközeg és ebből a klíma többször leáll
NE INDÍTSA BE ÚJRA ÉS ÚJRA!
Büdös, irritáló szagot árasztó készülék?Nem csak kellemetlen, hanem komolyabb felső légúti megbetegedéseket okozhat, ha megfeledkeztünk készülékünk megfelelő tisztításáról, karbantartásáról. Az elszennyeződött készülék belseje kiváló táptalaja lehet gombáknak, baktériumoknak. A koszt, atkákat, porszemcséket a klíma a bekapcsolást követően másodpercek alatt képes visszafújni otthonunk levegőjébe, melyek könnyen bejuthatnak szervezetünkbe is.

Szúrós, vagy penészszag esetén
NE KAPCSOLJA BE A KÉSZÜLÉKET
Elektromos rendszer okozta áramütés, vagy akár tűz veszélyeAz elektromos alkatrészek ellenőrzése nélkülözhetetlen a megfelelő és biztonságos működéshez.

Erősödő zajhatás esetén 
AZONNAL KAPCSOLJA KI A BERENDEZÉST!
Pénzbírsággal elkerüléseA 1516/2007/EK Rendelet a 842/2006/EK rendelet alapján egyes hűtő-, légkondicionáló-, hőszivattyú berendezéseket általános szivárgásellenőrzési eljárásnak kell alávetni, ennek elmaradása esetén az üzemeltető komoly összegű pénzbírsággal sújtható.

NEM ÉRI MEG KOCKÁZTATNI! KÉRJE SZAKEMBER SEGÍTSÉGÉT!

  Név *

  Email-cím *

  Tárgy

  Üzenet


  További hasznos információkért látogasson el az alábbi oldalak egyikére:

  https://www.terraklima.hu/klimaval-az-allergia-ellen/

  https://aux-magyarorszag.hu/hirek/hogy-lehet-megovni-a-klimat-a-gombasodastol/